Nieuwe behandeling OSAS

KnoCare heeft op 22 november 2013 van de Apneuvereniging het predicaat Topkliniek gekregen voor diagnostiek en therapie van OSAS. Dit predicaat geldt voor zowel het HagaZiekenhuis als Medisch Centrum Haaglanden. Lees meer »

Laser stapedotomie

In het HagaZiekenhuis worden de operaties aan de stijgbeugel in geval van otosclerose uitgevoerd met behulp van een CO2-laser. Lees meer »

Ménière

Twee alternatieve, maar ingrijpendere behandelingen worden momenteel geëvalueerd in het HagaZiekenhuis. Het betreffen: Lees meer »

 

Spreekuur duizeligheid

Patiënten met hardnekkige duizeligheidsklachten worden door KnoCare in het HagaZiekenhuis gezien op een gezamenlijk spreekuur met de neuroloog en eventueel fysiotherapeut. Lees meer »

 

Nieuwe KNO-arts

Nieuwe KNO-arts   Vandaag 1 februari is Mw. C. de Ridder, KNO-arts begonnen in het Haaglanden Medisch Cenrtrum. Zij is opgeleid in het LUMC en vervangt dokter J. Becker die van een welverdiend pensioen gaat genieten. De vakgroep KnoCare wenst collega De Ridder veel succes in haar nieuwe werkplek. Lees meer »

 

HagaZiekenhuis op 7 in AD

Het HagaZiekenhuis scoort goed in de AD Ziekenhuis Top 100. Van de topklinische ziekenhuizen staat het ziekenhuis in de regio op de 1e plaats. Het HagaZiekenhuis staat landelijk op plek 7 van de 26 topklinische ziekenhuizen. Lees meer »

 

Amandelen laseren (1)

De lasertonsillotomie is een methode waarbij met behulp van laserlicht slechts een deel van de keelamandelen wordt verwijderd. Lees meer »