Nieuwe behandeling OSAS

KnoCare heeft op 22 november 2013 van de Apneuvereniging het predicaat Topkliniek gekregen voor diagnostiek en therapie van OSAS. Dit predicaat geldt voor zowel het HagaZiekenhuis als Medisch Centrum Haaglanden. Lees meer »

Amandelen laseren

Voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om poliklinisch de keelamandelen met laser te behandelen. Recent zijn de resultaten van een wetenschappelijke studie verricht in het HagaZiekenhuis, gepubliceerd. Lees meer »

ILIT-studie

De KNO-artsen van het HagaZiekenhuis/MCH (KnoCare) zijn een onderzoek gestart naar een nieuwe manier van immunotherapie voor hooikoortspatiënten. Mensen met een allergie voor graspollen komen voor dit onderzoek in aanmerking Lees meer »

Laser stapedotomie

In het HagaZiekenhuis worden de operaties aan de stijgbeugel in geval van otosclerose uitgevoerd met behulp van een CO2-laser. Lees meer »

Ménière

Voor ziekte van Ménière is een veelbelovende operatie mogelijk. Update: Pilot-studie ReinierHaga krijgt vervolg. Lees meer »

 

Spreekuur duizeligheid

Sinds twee jaar worden patiënten met hardnekkige duizeligheidsklachten door KnoCare in het HagaZiekenhuis gezien op een gezamenlijk spreekuur met de neuroloog en eventueel fysiotherapeut. Lees meer »

 

Nieuwe KNO-arts

Nieuwe KNO-arts   Vandaag 1 februari is Mw. C. de Ridder, KNO-arts begonnen in het Haaglanden Medisch Cenrtrum. Zij is opgeleid in het LUMC en vervangt dokter J. Becker die van een welverdiend pensioen gaat genieten. De vakgroep KnoCare wenst collega De Ridder veel succes in haar nieuwe werkplek. Lees meer »